Snarkjøp i media

Vestsida Landhandleri

folder_openNyheter
Gratulerer så masse til Vestsida Landhandleri som har åpnet ny flott Snarkjøp butikk! (mer…)

Maurset Landhandel

folder_openNyheter
Hurra, ny Snarkjøp butikk! – Vi gratulerer Maurset Landhandel med ny flott butikk. (mer…)

Snarkjøp Langangen

folder_openNyheter
Ny Snarkjøp butikk på Langangen! – Vi gratulerer med ny flott butikk! (mer…)

Snarkjøp Syndinstøga

folder_openNyheter
Ny Snarkjøp butikk! – Vi gratulerer Snarkjøp Syndinstøga som åpnet 16. Februar (mer…)

Kom seg raskt inn i Snarkjøp

folder_openSnarkjøp i media
Latviske Gunta Venge kom over et tomt lokale på Hellesøy utenfor Bergen. Hun har aldri angret på at hun valgte å bli med i den minste nærbutikkjeden. (mer…)

God PR for distriktsbutikkane

folder_openSnarkjøp i media
«Handle lokalt»-kampanjen skapte stort engasjement på mange distriktsbutikkar. Mange lokalaviser tok utfordringa med å besøke nærbutikken for å lage reportasjar. Dette har gitt veldig mykje god PR for lokal handel og lokale butikkar. (mer…)

Lilleputt i vekst

folder_openSnarkjøp i media
I løpet av det siste året har Tank/Snarkjøp gått fra 42 til 59 medlemmer, og kjeden strekker seg stadig lenger nord. (mer…)

I dag åpnet Snarkjøp Dølemo!

folder_openNyheter
I dag åpner Snarkjøp Dølemo! Butikken ligger i Åmli kommune i Aust-Agder fylke. En savnet nærbutikk som åpner i Snarkjøp drakt etter å ha vært stengt i ca. 2 år. Nå er bygda fornøyd igjen. 🙂 Velkommen og gratulerer Daniela!…

Snarkjøp Nuvsvåg – Kjedens foreløpige nordligste butikk!

folder_openNyheter
Da var det på tide å komme igang igjen! Nyåpning Snarkjøp butikk, forøvrig kjedens Nordligste p.t 🙂 Denne gangen Snarkjøp Nuvsvåg. En fin liten nærbutikk beliggende i Finnmark, ute i Lopphavet. Gratulerer Ørjan og Ann-Mari!   (mer…)

Snarkjøp nummer 23

folder_openSnarkjøp i media
Den nye nærbutikkjeden Snarkjøp åpnet nylig butikk nummer 23. – Vi regner med å åpne en rekke nye butikker i år. Pågangen er veldig stor, spesielt fra Matkroken-butikker, forteller Per Eivind Vik i Tank Snarkjøp til Handelsbladet. (mer…)

Snarkjøp Hennes åpnet i dag

folder_openNyheter
Snarkjøp Hennes åpner i dag! Fin liten nærbutikk med godt vareutvalg som er stablet til taket. Butikken ligger i Vesterålen i Nordland. (mer…)

Snarkjøp Nordmela, i Andøy kommune i Nordland åpnet i dag.

folder_openNyheter
Nyåpning – Snarkjøp butikk nr 22. Snarkjøp Nordmela, i Andøy kommune i Nordland åpnet i dag. En fantastisk fin butikk i vakre omgivelser! Velkommen og gratulerer til Jeanett A. Olsen, Hans-Eirik Olsen og Gunn-Randi Solvang Bjerknes (mer…)

Tar gjerne over Ica-butikkene

folder_openSnarkjøp i media
Ica har tidligere truet med å kvitte seg med rundt 200 distriktsbutikker dersom de fikk nei fra Konkurransetilsynet. Kjedesjef Per E. Vik i den nystartede nærbutikkjeden Snarkjøp tar gjerne over samtlige av dem som drives av selvstendige kjøpmenn. (mer…)

Tank etablerer ny nærbutikkjede

folder_openSnarkjøp i media
Den frittstående drivstoffkjeden Tank blir nå landsdekkende, etter å ha inngått et samarbeid med Uno-X Energi. Parallelt etableres en helt ny dagligvarekjede for nærbutikker i hele landet. (mer…)
Meny