Vestsida Landhandleri

Gratulerer så masse til Vestsida Landhandleri som har åpnet ny flott Snarkjøp butikk! (mer…)

Kom seg raskt inn i Snarkjøp

commentIngen kommentarer
Latviske Gunta Venge kom over et tomt lokale på Hellesøy utenfor Bergen. Hun har aldri angret på at hun valgte å bli med i den minste nærbutikkjeden. (mer…)

God PR for distriktsbutikkane

commentIngen kommentarer
«Handle lokalt»-kampanjen skapte stort engasjement på mange distriktsbutikkar. Mange lokalaviser tok utfordringa med å besøke nærbutikken for å lage reportasjar. Dette har gitt veldig mykje god PR for lokal handel og lokale butikkar. (mer…)

Lilleputt i vekst

commentIngen kommentarer
I løpet av det siste året har Tank/Snarkjøp gått fra 42 til 59 medlemmer, og kjeden strekker seg stadig lenger nord. (mer…)

I dag åpnet Snarkjøp Dølemo!

comment1 kommentar
I dag åpner Snarkjøp Dølemo! Butikken ligger i Åmli kommune i Aust-Agder fylke. En savnet nærbutikk som åpner i Snarkjøp drakt etter å ha vært stengt i ca. 2 år. Nå er bygda fornøyd igjen. 🙂 Velkommen og gratulerer Daniela!…

Snarkjøp nummer 23

commentIngen kommentarer
Den nye nærbutikkjeden Snarkjøp åpnet nylig butikk nummer 23. – Vi regner med å åpne en rekke nye butikker i år. Pågangen er veldig stor, spesielt fra Matkroken-butikker, forteller Per Eivind Vik i Tank Snarkjøp til Handelsbladet. (mer…)

Tar gjerne over Ica-butikkene

commentIngen kommentarer
Ica har tidligere truet med å kvitte seg med rundt 200 distriktsbutikker dersom de fikk nei fra Konkurransetilsynet. Kjedesjef Per E. Vik i den nystartede nærbutikkjeden Snarkjøp tar gjerne over samtlige av dem som drives av selvstendige kjøpmenn. (mer…)

Tank etablerer ny nærbutikkjede

commentIngen kommentarer
Den frittstående drivstoffkjeden Tank blir nå landsdekkende, etter å ha inngått et samarbeid med Uno-X Energi. Parallelt etableres en helt ny dagligvarekjede for nærbutikker i hele landet. (mer…)
Meny