Selvbetjent nærbutikk lønner seg

comment3 kommentarer
Etter at den vesle nærbutikken i Eksingedalen ble selvbetjent og åpen alle dager fram til midnatt, har omsetningen økt med 50 prosent. Daglig leder kan for første gang på tre år ta ut normal lønn. (mer…)

Vestsida Landhandleri

Gratulerer så masse til Vestsida Landhandleri som har åpnet ny flott Snarkjøp butikk! (mer…)

Maurset Landhandel

comment1 kommentar
Hurra, ny Snarkjøp butikk! – Vi gratulerer Maurset Landhandel med ny flott butikk. (mer…)

Kom seg raskt inn i Snarkjøp

commentIngen kommentarer
Latviske Gunta Venge kom over et tomt lokale på Hellesøy utenfor Bergen. Hun har aldri angret på at hun valgte å bli med i den minste nærbutikkjeden. (mer…)

God PR for distriktsbutikkane

commentIngen kommentarer
«Handle lokalt»-kampanjen skapte stort engasjement på mange distriktsbutikkar. Mange lokalaviser tok utfordringa med å besøke nærbutikken for å lage reportasjar. Dette har gitt veldig mykje god PR for lokal handel og lokale butikkar. (mer…)

Lilleputt i vekst

commentIngen kommentarer
I løpet av det siste året har Tank/Snarkjøp gått fra 42 til 59 medlemmer, og kjeden strekker seg stadig lenger nord. (mer…)

I dag åpnet Snarkjøp Dølemo!

comment1 kommentar
I dag åpner Snarkjøp Dølemo! Butikken ligger i Åmli kommune i Aust-Agder fylke. En savnet nærbutikk som åpner i Snarkjøp drakt etter å ha vært stengt i ca. 2 år. Nå er bygda fornøyd igjen. 🙂 Velkommen og gratulerer Daniela!…

Snarkjøp nummer 23

commentIngen kommentarer
Den nye nærbutikkjeden Snarkjøp åpnet nylig butikk nummer 23. – Vi regner med å åpne en rekke nye butikker i år. Pågangen er veldig stor, spesielt fra Matkroken-butikker, forteller Per Eivind Vik i Tank Snarkjøp til Handelsbladet. (mer…)

Tar gjerne over Ica-butikkene

commentIngen kommentarer
Ica har tidligere truet med å kvitte seg med rundt 200 distriktsbutikker dersom de fikk nei fra Konkurransetilsynet. Kjedesjef Per E. Vik i den nystartede nærbutikkjeden Snarkjøp tar gjerne over samtlige av dem som drives av selvstendige kjøpmenn. (mer…)

Tank etablerer ny nærbutikkjede

commentIngen kommentarer
Den frittstående drivstoffkjeden Tank blir nå landsdekkende, etter å ha inngått et samarbeid med Uno-X Energi. Parallelt etableres en helt ny dagligvarekjede for nærbutikker i hele landet. (mer…)